10 Maret 2015

Cara Dapat Gems Gratis di Game Clash of Clans Terbaru

Cara Mendapatkan Gems Gratis di Clash of Clans

Cara Mendapatkan Gratis Gems di Coc - Pada tahun 2014 dunia gamers digemparkan oleh game yang sangat fenomenal dimana hampir semua kalangan memainkan game tersebut. Game ini bernama Clash of Clans yang merupakan game simulasi strategi yang dibuat oleh SUPERCELL. Permainan ini dirilis pertama kali pada perangkat iOS tanggal August 2, 2012 dan resmi dirilis di Google play store pada tanggal October 7, 2013.

Supercell memberi terobosan baru setelah sukses dengan game bertema perkebunannya Hay Day. Game Clash of Clans menjadi begitu menarik dengan game play yang menyenangkan dan graphic yang luar biasa serta anda bisa menyerang base lawan pada multiplayer attack. Game ini secara gratis dapat anda download di Google Play (Android) dan Appstore (iOS).


Pada game Clash of Clans (CoC) terdapat 10 Level Town Hall yang harus anda selesaikan, dimana di setiap town hall akan terdapat bangunan yang berfungsi untuk melindungi desa anda dari serangan musuh seperti Archer Tower, Wizzard Tower, Air Deffense, Cannon, Mortar, Hidden Tesla, X-Bow, Inferno Towers dan lainnya.

Dalam game ini terdapat item yang harus dibeli seperti Gems, dimana ia berfungsi untuk membeli Builder Hut untuk mempercepat proses upgrade disetiap bangunan. Harga builder hut lumayan mahal dimana perlu banyak gems yang harus anda keluarkan untuk mendapatkannya.

Supercell telah memberikan cara gratis untuk mendapatkan gems, tapi anda harus bekerja keras untuk mendapatkannya, diantaranya :

1. Gems Gratis Dengan Menaikkan Trophy (Piala)
Jumlah Trophy
Hadiah Gems
1250 Trophy450 Gems
2000 Trophy250 Gems
2600 Trophy1000 Gems
3200 Trophy2000 Gems
Jika anda sudah mencapai target trophy diatas maka anda akan mendapatkan gems gratis dari menu Archievements.

2. Gems Gratis dengan Membersihkan Obstacle
Obstacle merupakan benda-benda yang tumbuh pada desa kalian seperti Trunk, Tree, Mushroom, Stone dan Gems Box. Remove obstacle tersebut dengan sejumlah Gold atau Elixir maka nanti akan mendapatkan gems gratis.

3. Gems Gratis dari Achievements
Achievements merupakan target pencapaian yang harus anda selesaikan dalam game jika ingin mendapatkan Exp dan juga gems secara gratis. Disana terdapat 66 Achievements yang harus anda selesaikan , dengan begitu anda dapat mengumpulkan gems coc secara gratis dalam jumlah yang banyak.

Membeli Gems Secara Gratis di Clash of Clans


Membeli gems pada game clash of clans memerlukan uang asli untuk membelinya, misalnya melalui Credit Card, Google Play Gift Card ataupun Membeli dengan Pulsa. Jika anda belum berani untuk mengeluarkan dan menghabiskan uang anda untuk membeli gems maka metode ini sangat cocok untuk anda coba.

Berikut ini saya berikan cara dapat gems gratis coc dengan sangat mudah :

TAHAP PERTAMA : INSTALL WHAFF
  • Cari di Google Play Store ketik Whaff Rewards
  • Download dan Install aplikasi Whaff Rewards di Android mu. (Whaff tidak bisa diinstal pada Bluestacks atau Genymotion)

  • Buka aplikasi Whaff kemudian klik tombol Login pada pojok kanan atas. (Login dengan akun Facebookmu)

  • Setelah itu akan muncul menu Enter Invitation Code, masukkan Ai86253 untuk mendapatkan BONUS Pertama sebesar $0.30 .
 Kumpulkan dollar sebanyak-banyaknya dengan cara mendownload dan menjalankan aplikasi pada Whaff Picks dan Premium Picks maka kamu akan mendapatkan $0,20 - $0,50 dari aplikasi yang sudah terinstall tersebut.

TAHAP KEDUA : Penarikan Uang ke Google Play Gift Card

Setelah anda mengumpulkan banyak dollar , bisa ditukarkan dengan Google Play Gift Cards dengan jumlah minimal $12 agar bisa ditukarkan. Caranya sangat mudah sekali cukup ikuti langkah berikut ini :

  • Buka aplikasi Whaff lalu geser ke kiri, klik pada menu "Payout"

  • Kemudian pilih "Google Play Gift Cards" untuk pengambilan dollar

  • Misalnya anda ingin menarik $12 ke Google Play Gift Cards maka pilih lalu klik tombol Request.
  • Tunggu sekitar 1 - 3 jam untuk mendapatkan Google Play Gift Card code atau bahkan seharian. Untuk mengecek Redeem Code bisa menuju Reward History > Check Gift Codes.
  • Jika Redeem Code sudah anda dapatkan, silahkan menuju play store untuk me Redeem code tersebut untuk nantinya ditukarkan dengan gems clash of clans secara gratis.

Dibawah ini Hasil dollar yang saya dapatkan dari aplikasi Whaff selama 3 hari . Tertarik mencobanya?

Itu dia Cara mudah dan gratis untuk mendapatkan gems clash of clans melalui aplikasi Whaff Reward, semoga bermanfaat.

427 komentar:

  1. Itu harus punya masukin kartu kredit ya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Artikelnya Boleh Juga Gan..!!
      Tempat Baru cari Dollar GRATIS.
      Perhari Bisa Dapat $30, Bahkan lebih
      Silahkan ke TKP gan ==> http://tinyurl.com/nj55pjh











      Hapus
    2. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(NbtGGeM9bj)

      Hapus
    3. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(NbtGGeM9bj)

      Hapus
    4. I cant believe I found this giveaway for Clash of Clans game just now: http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! I just tried that with all my clan! (yOlUzdKzhA)

      Hapus
    5. If you wanna Clash of Clans advantage for your clan go to http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (bJUPsSxNLp)

      Hapus
    6. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com Everybody uses this now! (k3ESe)

      Hapus
    7. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(QWWlSpN4FT)

      Hapus
    8. http://CoC-Cheats.net/id.php?id=77306 lets try it

      Hapus
    9. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazinhttp://maxclashgems.comg! Visit http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (CGRdw)

      Hapus
  2. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (4lf4qXbofJ)

    BalasHapus
  3. I cant believe I found this for CoC clans game just now: http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! I

    BalasHapus
  4. I heard that people who play CoC use http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! BETTER GAME GUARANTEED! (GHr8urzFK7)

    BalasHapus
  5. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(en1gHIiOKX)

    BalasHapus
  6. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! Everybody uses this now! (enxQFp0mHF)

    BalasHapus
    Balasan
    1. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazinhttp://maxclashgems.comg! Visit http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (CGRdw)

      Hapus
  7. I FOUND A CoC GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! I just tried that with all my clan! (XGDQeIDQ36)

    BalasHapus
  8. I FOUND A CoC GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (93IgCGa9fZ)..perfect and easy to get.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazinhttp://maxclashgems.comg! Visit http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (CGRdw)

      Hapus
  9. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(OM0OfPQHhT)

    BalasHapus
  10. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(OM0OfPQHhT)

    BalasHapus
  11. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(OM0OfPQHhT)

    BalasHapus
  12. Amazing! http://www.getcocgem.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here.(HCE478iqsU)

    BalasHapus
  13. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (oJz6vippHZ)

    BalasHapus
  14. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (oJz6vippHZ)

    BalasHapus
  15. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (oJz6vippHZ)

    BalasHapus
  16. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (oJz6vippHZ)

    BalasHapus
  17. gan nih ada app buat nyari Duit $ online modal HP aja , lumayan bisa ditukerin sama GEMS COC , Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCard1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore2. Setelah ke intsall buka appnya3. Seteah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian4. Abis itu ada kotak invitation code5. Masukan kode BF19812. Setelah masukan kode diatas kalian bakal Dapet $0.3, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 12$7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward, hadiahnya bisa $0.17, $0.22 sampe $0.669. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lagi lumayan kaan setiap hari Uang kalian bertambah hehehe10. Setelah terkumpul $12 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play,11. Nah kalian bisa deh beli 1200 gem COC secara gratis, bisa buat builder, barbarian king, apa aja deh pokoknya lumayan gratiss...12. Atau kalian juga bisa tukerin sama Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCardWhaff rewards aplikasi resmi di app play store jd agan2 bisa percaya app itu bukan tipuan.

    BalasHapus
  18. gan nih ada app buat nyari Duit $ online modal HP aja , lumayan bisa ditukerin sama GEMS COC , Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCard1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore2. Setelah ke intsall buka appnya3. Seteah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian4. Abis itu ada kotak invitation code5. Masukan kode BF19812. Setelah masukan kode diatas kalian bakal Dapet $0.3, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 12$7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward, hadiahnya bisa $0.17, $0.22 sampe $0.669. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lagi lumayan kaan setiap hari Uang kalian bertambah hehehe10. Setelah terkumpul $12 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play,11. Nah kalian bisa deh beli 1200 gem COC secara gratis, bisa buat builder, barbarian king, apa aja deh pokoknya lumayan gratiss...12. Atau kalian juga bisa tukerin sama Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCardWhaff rewards aplikasi resmi di app play store jd agan2 bisa percaya app itu bukan tipuan.

    BalasHapus
    Balasan
    1. http://CoC-Cheats.net/id.php?id=77306 lets try it

      Hapus
  19. Amazing! http://www.myfreegems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here. (GBD367hprT)

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(NbtGGeM9bj)

      Hapus
    2. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(GaHypIcARC)

      Hapus
  20. Forget CoC gems hacks. Better visit http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Recommend for all clans! (nP2A6LOvfc)

    BalasHapus
  21. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(6WQXFQnyg9)

    BalasHapus
  22. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (SJjabIy2WM)

    BalasHapus
  23. Nice sob..
    Kalo lost village visit http://www.artikelcara10.gq/2014/11/mengembalikan-akun-clash-of-clans-lost.html

    BalasHapus
  24. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  25. I found a working clash of clans free gems at http://suprcl.com/coc-freegems and its great! You receive your Clash of Clans gems instantly!!! Visit and enjoy! (qUeXY5a8QG)

    BalasHapus
  26. Amazing! http://www.myfreegems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than I'm minutes!! Everybody is already using free gems from here. (GBD367hprT)

    BalasHapus
  27. Amazing! http://www.myfreegems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than I'm minutes!! Everybody is already using free gems from here. (GBD367hprT)

    BalasHapus
  28. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(XbxjfE2EWa)

    BalasHapus
  29. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(XbxjfE2EWa)

    BalasHapus
  30. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(XbxjfE2EWa)

    BalasHapus
  31. Forget CoC gems hacks. Better visit http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Visit and enjoy! (u9Hmj6Yq9B)

    BalasHapus
  32. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(jpAsC8J7yY)

    BalasHapus
  33. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(jpAsC8J7yY)

    BalasHapus
  34. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(jpAsC8J7yY)

    BalasHapus
  35. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (PiexMw8jjj)

    BalasHapus
  36. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (P4P6exhzOZ)

    BalasHapus
  37. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (P4P6exhzOZ)

    BalasHapus
  38. Amazing! hhtp://clashofclanshelper.eu- I got free CoC gems here! Getsyous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVE WAY FOR COC!! (f0k9Z7u1j)

    BalasHapus
  39. Amazing! hhtp://clashofclanshelper.eu- I got free CoC gems here! Getsyous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVE WAY FOR COC!! (f0k9Z7u1j)

    BalasHapus
  40. I FOUND A CoC GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (kh18Gl95fp).perfect and easy to get.

    BalasHapus
  41. Amazing! http://www.myfreegems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here. (GBD367hprT)

    BalasHapus
  42. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(HTpvu1L0Mt

    BalasHapus
  43. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less tXGDQeIDQ36han two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(dSO55jSlcl)

    BalasHapus
  44. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(6h4YivuBnz)

    BalasHapus
  45. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(6h4YivuBnz)

    BalasHapus
  46. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! I just tried that with all my clan! (cfjQeL8L0s)

    BalasHapus
  47. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (9XF5jTOb2I)

    BalasHapus
  48. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (9XF5jTOb2I)

    BalasHapus
  49. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (9XF5jTOb2I)

    BalasHapus
  50. This is amazing! Play CoC? Visit http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! It really works! (THEh4ewfIq)

    BalasHapus
  51. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (9XF5jTOb2I)

    BalasHapus
  52. Forget CoC gems hacks. Better visit http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Recommend for all clans! (xGF3UyskZL)

    BalasHapus
  53. http://gplayfc.com/?ref=cMPBMth8

    BalasHapus
  54. I cant believe I found this for CoC clans game just now: http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (0u4qEWdf2p)

    BalasHapus
  55. I cant believe I found this for CoC clans game just now: http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (0u4qEWdf2p)

    BalasHapus
  56. I cant believe I found this for CoC clans game just now: http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (0u4qEWdf2p)

    BalasHapus
  57. I heard that people who play CoC use http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Recommend for all clans! (TWRtEYTV0v)

    BalasHapus
  58. I heard that people who play CoC use http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Recommend for all clans! (TWRtEYTV0v)

    BalasHapus
  59. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (MeZahxPq4m)

    BalasHapus
  60. y clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! Everybody uses this now! (0dLQAlK314)

    BalasHapus
  61. My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! Everybody uses this now! (0dLQAlK314)

    BalasHapus
  62. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(0dTrA5HqgD)

    BalasHapus
  63. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! It really works! (T4sDO9FhFH)

    BalasHapus
  64. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! It really works! (T4sDO9FhFH)

    BalasHapus
  65. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! It really works! (T4sDO9FhFH)

    BalasHapus
  66. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - you get free Clash of Clans gems instantly! It really works! (T4sDO9FhFH)

    BalasHapus
  67. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! Everybody uses this now! (gNDBs1nl5u)

    BalasHapus
  68. If you wanna CoC advantage for your clan go to http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! Everybody uses this now! (gNDBs1nl5u)

    BalasHapus
  69. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(Q7iTSElHTm)

    BalasHapus
  70. Balasan
    1. Now I know: people use free CoC gems from http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Amazing! (Tq9cKNiA9S)

      Hapus
    2. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(L6m49BIPE8)

      Hapus
    3. I cant believe I found this giveaway for Clash of Clans game just now: http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (XGE2I4NTK2)

      Hapus
    4. I heard that people who play CoC use http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Visit and enjoy!

      Hapus
    5. For all theclash of clans players http://maxclashgems.com It really works! (1fYxu)

      Hapus
  71. Balasan
    1. For all theclash of clans players http://maxclashgems.com It really works! (1fYxu)

      Hapus
  72. Balasan
    1. For all theclash of clans players http://maxclashgems.com It really works! (1fYxu)

      Hapus
  73. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Recommended for all clans!(5GdZcs2uTL)

    BalasHapus
  74. I FOUND A CoC GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (5lig4QmlHx)

    BalasHapus
  75. I FOUND A CoC GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://clanshelper.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (5lig4QmlHx)

    BalasHapus
  76. Now I know: people use free CoC gems from http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Amazing! (oyIyoDZ6Ur)

    BalasHapus
  77. UKAN TIPU2 !!! Udah gw buktiin nih ada app buat nyari Duit $ online modal HP aja , lumayan bisa ditukerin sama GEMS COC , Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCard
    1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore
    2. Setelah ke intsall buka appnya
    3. Seteah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian
    4. Abis itu ada kotak invitation code
    5. Masukan kode BR96205
    6. Setelah masukan kode diatas kalian bakal Dapet $0.3, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 12$
    7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut
    8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward, hadiahnya bisa $0.17, $0.22 sampe $0.66
    9. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lagi lumayan kaan setiap hari Uang kalian bertambah hehehe
    10. Setelah terkumpul $12 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play,
    11. Nah kalian bisa deh beli 1200 gem COC secara gratis, bisa buat builder, barbarian king, apa aja deh pokoknya lumayan gratiss...
    12. Atau kalian juga bisa tukerin sama Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCard

    Whaff rewards aplikasi resmi di app play store jd agan2 bisa percaya app itu bukan tipuan.

    BalasHapus
  78. UKAN TIPU2 !!! Udah gw buktiin nih ada app buat nyari Duit $ online modal HP aja , lumayan bisa ditukerin sama GEMS COC , Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCard
    1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore
    2. Setelah ke intsall buka appnya
    3. Seteah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian
    4. Abis itu ada kotak invitation code
    5. Masukan kode BR96205
    6. Setelah masukan kode diatas kalian bakal Dapet $0.3, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 12$
    7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut
    8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward, hadiahnya bisa $0.17, $0.22 sampe $0.66
    9. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lagi lumayan kaan setiap hari Uang kalian bertambah hehehe
    10. Setelah terkumpul $12 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play,
    11. Nah kalian bisa deh beli 1200 gem COC secara gratis, bisa buat builder, barbarian king, apa aja deh pokoknya lumayan gratiss...
    12. Atau kalian juga bisa tukerin sama Google Play gift card, steam gift card , paypal, facebook giftcard, Xbox,PlaystationStore, Amazon dan ItunesGiftCard

    Whaff rewards aplikasi resmi di app play store jd agan2 bisa percaya app itu bukan tipuan.

    BalasHapus
  79. Guys, I recently found something for CoC players http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! BETTER GAME GUARANTEED! (2LxnnUaO4W)

    BalasHapus
  80. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(VhbVCmBiGB)

    BalasHapus
  81. Forget CoC gems hacks. Better visit http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Recommend for all clans! (1vBRzwHR4x)

    BalasHapus
  82. If you wanna Clash of Clans advantage for your clan go to http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (PXsLLqjDs1)

    BalasHapus
  83. If you wanna Clash of Clans advantage for your clan go to http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (PXsLLqjDs1)

    BalasHapus
  84. If you wanna Clash of Clans advantage for your clan go to http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (PXsLLqjDs1)

    BalasHapus
  85. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (pwMtVCtEQ9)

    BalasHapus
  86. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (pwMtVCtEQ9)

    BalasHapus
  87. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  88. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(e52Gg6UPlE)

    BalasHapus
  89. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! I just tried that with all my clan! (Rhi6mKzdZO)

    BalasHapus
  90. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(oGRPfXQ0UP)

    BalasHapus
  91. Just tried https://clashhack.net/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than one minute!! (1Dg5dGSdJK)

    BalasHapus
  92. Just tried https://clashhack.net/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than one minute!! (1Dg5dGSdJK)

    BalasHapus
  93. Just tried http:// / - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(TneHZyu7dd)

    BalasHapus
  94. Guys, I recently found something for CoC players http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Recommend for all clans! (kmcIvtN7kv)

    BalasHapus
  95. Forget coc gems heck. Better visit http:/clanshelper.com and its great ! You receive your coc gems instantly !!! Recommend for all clans !

    BalasHapus
  96. Forget coc gems heck. Better visit http:/clanshelper.com and its great ! You receive your coc gems instantly !!! Recommend for all clans !

    BalasHapus
  97. Forget coc gems heck. Better visit http:/clanshelper.com and its great ! You receive your coc gems instantly !!! Recommend for all clans !

    BalasHapus
  98. I cant believe I found this giveaway for Clash of Clans game just now: http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (Nopx584Zbb)

    BalasHapus
  99. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(qimwRHcpJD)

    BalasHapus
  100. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(Lj7YYvx6Nb)

    BalasHapus
  101. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(Lj7YYvx6Nb)

    BalasHapus
  102. Update terbaru
    Mau beli perlengkapan di game online android anda? Seperti gems coc,diamond lets get rich dll ?Dapatkan secara gratis tentunya dengan cara legal !
    1.Klik Playstore
    2.Search >> Whaff Reward (14mb)
    3.Download
    4.Setelah Anda mendownload , Nanti Disuruh LOG IN Via FB, Setelah LOG-In nanti disuruh Masukin Kode, Kodenya AQ97637 Untuk Dollar 12$ Pertama Anda
    5. Download Aplikasi yg Di dalam WHAFF!!! Mainkan Selama 30-60 detik.
    6. Dan Lihatlah $/dollaer anda bertambah
    7. Dan minimal Untuk dapetin Diamon Butuh 10-12$
    NB Cara tukar $ menjadi Diamon "Buka App WHAFF>Pilih Menu browse>Pilih GooglePlayGiftCard>Ok selesai
    (Tunggu 1-2 Hari sampai Code Diamon dikirim)
    NB : kalok pengen dapet Diamon Geratis Harus sabar + Suka Berbagi-

    Kalo mau Tanya" / Masih bingung , Corat-coret di comment ya

    BalasHapus
  103. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (BGZeK84fPt)

    BalasHapus
  104. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (BGZeK84fPt)

    BalasHapus
  105. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Best clans use this!! (BGZeK84fPt)

    BalasHapus
  106. "Kode ini tidak dapat ditukarkan di negara anda."
    Solusinya gmn tu?

    BalasHapus
  107. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! Best clans use this!! (fqpr3NDVyF)

    BalasHapus
  108. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! Best clans use this!! (fqpr3NDVyF)

    BalasHapus
  109. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! Best clans use this!! (fqpr3NDVyF)

    BalasHapus
  110. I found a working CoC hack at http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! BETTER GAME GUARANTEED! (SOn5Um2Q7t)

    BalasHapus
  111. Forget CoC gems hacks. Better visit http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! Amazing! (TmFwHGG0b4)

    BalasHapus
  112. I FOUND A Clash of Clans GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! Best clans use this!! (NtXNBRMDj2)

    BalasHapus
  113. I FOUND A Clash of Clans GAME GEMS GIVEAWAY FOR ALL CLANS! http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! Best clans use this!! (NtXNBRMDj2)

    BalasHapus
  114. Do you play Clash of Clans? Try http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (bju3L)http://clanshelper.com/

    BalasHapus
  115. I found a working CoC hack at http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! BETTER GAME GUARANTEED! (JAjRSNRHQA)

    BalasHapus
  116. I found a working CoC hack at http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! BETTER GAME GUARANTEED! (JAjRSNRHQA)

    BalasHapus
  117. [WHAFF]
    Kurniawan WHAFF sudah mengundang Anda ke WHAFF Imbalan!

    Download WHAFF Imbalan,
    masukkan kode undangan : [ AH46019 ] dan dapatkan $0,50!!!
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp

    BalasHapus
  118. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(HaqA1D3zuO)

    BalasHapus
  119. Do you play Clash of Clans? Try ht5a4e6e38tp://maxclashgems.com Bets players secretly use this! (mgMCn)5a4e6e38

    BalasHapus
  120. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (CRtA1ic3m4)

    BalasHapus
  121. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - Best free source for Clash of Clans gems! Best clans use this!! (m6s7GVWccH)

    BalasHapus
  122. I cant believe I found this giveaway for Clash of Clans game just now: http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! It really works! (nxpIUy2rZ8)

    BalasHapus
  123. Amazing! http://www.myfreegems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yours too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here. (GBD367hprT)

    BalasHapus
  124. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(GaHypIcARC)

    BalasHapus
  125. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(GaHypIcARC)

    BalasHapus
  126. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(GaHypIcARC)

    BalasHapus
  127. Tutorial Yang Bagus.. Silahkan Kunjungi Blog Ku Tentang Bisnis Whaff di www.bisniswhaffterpercaya.blogspot.com

    BalasHapus
  128. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(lkPy4Qwiad)

    BalasHapus
  129. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  130. Yang suka main CoC bisa cek disini Farming Strategy dll
    http://gemscocgratis2015.blogspot.co.id/.

    BalasHapus
  131. Yang suka main CoC bisa cek disini Farming Strategy dll
    http://gemscocgratis2015.blogspot.co.id/.

    BalasHapus
  132. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com Everybody uses this now! (4PMyU)

    BalasHapus
  133. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(QWWlSpN4FT)

    BalasHapus
  134. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(QWWlSpN4FT)

    BalasHapus
  135. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(QWWlSpN4FT)

    BalasHapus
  136. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(QWWlSpN4FT)

    BalasHapus
  137. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get CoC gems!!(QWWlSpN4FT)

    BalasHapus
  138. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (Jg7D1fArB7)

    BalasHapus
  139. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (Jg7D1fArB7)

    BalasHapus
  140. Info Dollar Gratis Terbaru
    ( Dollar gratisnya lebih banyak dan cepat wd )

    Caranya:
    - kunjungi: Http://tinyurl.com/pdawwyo

    - Bonus pendaftaran 100 point Untuk menghasilkan poin lebih banyak km selalu mengikuti survei yang diberikan yougov. Komisi survei 50 s/d 1000 point

    - Setelah point km mencapai 5000, km bisa tukarkan dengan $25. Dan menariknya/wd/payout

    BalasHapus
  141. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(R7NjqmUiCI)

    BalasHapus
  142. Hey, try http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(R7NjqmUiCI)

    BalasHapus
  143. Berbagi itu indah..
    Buat temen2 yang suka main clash of clan nih saya kasih Cara buat dapetin 1200 gems secara gratis dan legal tentunya 100% berhasil, ikuti aja langkah di bawah
    1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore
    2. Setelah ke intsall buka appnya
    3. Setelah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian
    4. Abis itu ada kotak invitation code
    5. Masukan kode AR86465
    6. Setelah masukan kode diatas kalian bakal dapet $0.30, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 10$
    7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut
    8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward.
    9. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lagi lumayan kaan setiap hari uang kalian bertambah hehehe
    10. Setelah terkumpul $12 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play pada menu exchange google play gift yg ada di whaff,
    11. Nah kalian bisa deh beli 1200 gem secara gratis, bisa buat builder, barbarian king, apa aja deh pokoknya lumayan gratiss…
    "Duitnya juga gk cuma buat coc, bisa juga semua game yg terhubung dengan playstore.
    ( untuk lengkapnya silahkan kunjungi http://nazzallah.blogspot.com )

    BalasHapus
  144. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com You can get the gems again and again! (ghLx2)

    BalasHapus
  145. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com You can get the gems again and again! (ghLx2)

    BalasHapus
  146. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com You can get the gems again and again! (ghLx2)

    BalasHapus
  147. Great// Check Out Here Clash Of Clans Free Gems Giveaway Online 2015

    http://trendsfuel.blogspot.com/2015/10/Clash-of-Clans-Free-Gems-Giveaway-Online-2015.html

    BalasHapus
  148. I cant believe I found this just now for Clash of Clans: http://maxclashgems.com You can get the gems again gemsgenerator.zz.mu/?reff=3852909928and again! (ckPPS)

    BalasHapus
  149. zing! http://www.getcocgem.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here.(HCE478iqsU)

    BalasHapus
  150. Amazing! http://www.getcocgem.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here.(HCE478iqsU)

    BalasHapus
  151. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com Everybody uses this now! (5YYGy)

    BalasHapus
  152. My friends told me that you can get Clash of Clans gems on http://maxclashgems.com Bets players secretly use this! (JiQff)

    BalasHapus
    Balasan
    1. My clan friends on CoC told me about http://maxclashgems.com - you get free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (w6Eh2zPaR4)

      Hapus
  153. Free Clash of Clans diamonds bonus http://maxclashgems.com Bets players secretly use this! (4L9Gt)

    BalasHapus
  154. Do you play Clash of Clans? Try http://maxclashgems.com You can get the gems again and again! (BSuFs)

    BalasHapus
  155. Check out http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! It rocks!!(2h9YogKilo)

    BalasHapus
  156. I like to play Clash of Clans and I use http://maxclashgems.com It really works! (uJH19)

    BalasHapus
  157. I like to play Clash of Clans and I use http://maxclashgems.com It really works! (uJH19)

    BalasHapus
  158. mantaps. aku udah praktekkan nih cara mendapatkan gems gratisnya. bener bener work, aku udah berhasil kumpulin $12 :D

    BalasHapus
  159. gamecocgratis.esy.es silahkan 80% berhasil bila mana jaringan anda stabil

    BalasHapus
  160. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(44pyhFy9H9)

    BalasHapus
  161. cant believe I found this just now for Clash of Clans: http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (idhMW)

    BalasHapus
  162. cant believe I found this just now for Clash of Clans: http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (idhMW)

    BalasHapus
  163. cant believe I found this just now for Clash of Clans: http://maxclashgems.com Strongest clans get gems from here! (idhMW)

    BalasHapus
  164. Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(G3wsqGrS9C)

    BalasHapus
  165. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works for CoC!(o5aVq4BZgv)

    BalasHapus
  166. Download WHAFF Imbalan,
    masukkan kode undangan : [ CE05855 ] dan dapatkan $0,30!!!
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp
    WHAFF Rewards
    Dapatkan di Google Play ·

    BalasHapus
  167. Download WHAFF Imbalan,
    masukkan kode undangan : [ CE05855 ] dan dapatkan $0,30!!!
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp
    WHAFF Rewards
    Dapatkan di Google Play ·

    BalasHapus
  168. Download WHAFF Imbalan,
    masukkan kode undangan : [ CE05855 ] dan dapatkan $0,30!!!
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp
    WHAFF Rewards
    Dapatkan di Google Play ·

    BalasHapus
  169. Anybody playing Clash of Clans? This is really amazing! Visit http://maxclashgems.com Bets players secretly use this! (Y7Nclanshelper.comjS)

    BalasHapus
  170. I like to play Clash of Clans and I use http://maxclashgems.com You can get the gems again and again! (6Tn9Q)

    BalasHapus